Termeni și condiții de utilizare a site-ului web www.presadagabriela.ro

1. Informatii despre site-ul web presadagabriela.ro

1.1 Site-ul presadagabriela.ro a fost creat pentru a oferi vizitatorilor informații si servicii destinate activităților de consiliere psihologică și psihoterapie.

1.2 Utilizarea acestui site de către dumneavoastră este condiționată de respectarea condițiilor generale de acces și de utilizare detaliate mai jos, a documentelor la care se face referire precum și de respectarea ansamblului de legi aplicabile.

1.3 În situația în care nu acceptați în integralitate conținutul site-ului, fără nicio rezervă sau limitare, vă rugăm să încetați accesarea site-ului și /sau a serviciilor ce vă sunt oferite prin intermediul lui. Prin continuarea utilizării site-ului presadagabriela.ro, demonstrați că acceptați să respectați în întregime și necondiționat conținutul prezentului document „Termeni și Condiții de Utilizare” și documentele la care face referire.

1.4 Proprietarul presadagabriela.ro își rezervă dreptul de a modifica structura site-ului sau serviciile puse la dispoziție fară o notificare prealabilă. Nu suntem responsabili pentru întreruperea temporară sau definitivă a serviciilor sau pentru orice modificare sau suspendare cu caracter temporar sau definitiv.

2. Proprietatea intelectuală. Conținut și drepturi de autor.

2.1 Toate materialele de pe acest site reprezintă proprietatea intelectuala a presadagabriela.ro. Aceste materiale nu pot fi copiate sau reproduse, însă există posibilitatea de tipărire a paginilor de pe site pentru utilizare personală.

2.2  Se interzice orice utilizare a conținutului presadagabriela.ro în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document sau de legislația în vigoare. Cererile de utilizare a conținutului paginilor site-ului presadagabriela.ro în alte scopuri decât cele permise în mod expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email contact[@]presadagabriela.ro.

2.3 Proprietarul site-ului presadagabriela.ro nu își asumă răspunderea, în nici o situație, pentru nici o daună, pricinuită direct sau indirect, suferită ca urmare a utilizării sau a întreruperii utilizării ori a lipsei regularității informațiilor și serviciilor furnizate pe acest site. Presadagabriela.ro nu garantează acuratețea, corectitudinea sau caracterul actual al informațiilor furnizate.

3. Solicitarea de participare – programarea la ședințele de psihoterapie

3.1 Cererile pentru programare/participare la ședințele de consiliere psihologică – psihoterapie pot fi transmise utilizând formularul de contact de pe acest site, prin e-mail sau telefon. Utilizatorul are obligația de a ne furniza date corecte și cât mai concrete cu privire la obiectul cererii. Presadagabriela.ro nu poate fi tras la răspundere sub nici o formă pentru neplăceri cauzate de furnizarea de către utilizator a unor informații incorecte sau incomplete.

3.2 Datele dvs. personale furnizate prin completarea și trimiterea formularelor de contact de pe site nu vor fi divulgate terțelor părți și nu vor fi utilizate în alte scopuri decât cele prevăzute inițial. Pentru mai multe detalii referitoare la Protecția datelor personale vă rugăm accesați pagina Politica de Confidențialitate.

5. Legea aplicabila

5.1 Drepturile și obligațiile părților, precum și toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord, vor fi interpretate și guvernate de legea română în vigoare. Orice litigiu având ca obiect acest acord va fi adus spre soluționare în fața unui arbitru, iar în condițiile în care părțile nu cad de acord asupra numirii unui arbitru în termen de 15 zile de la notificarea litigiului, competența va reveni instanțelor românești competente.​

6. Dispoziții finale

Presadagabriela.ro își rezervă dreptul să modifice oricând și în mod unilateral conținutul acestui document, și/sau a altor documente la care se face referire, fără nicio notificare prealabilă pentru utilizatori. Atunci când acești termeni vor fi modificați, presadagabriela.ro va putea notifica utilizatorii prin email și prin afișarea în prima pagină a site-ului a unui link care face trimitere la noua formă a prezentului document. Accesul în paginile site-ului și utilizarea serviciilor noastre după momentul notificării sau al afișării link-ului privind schimbările pe prima pagină a site-ului, implică faptul că sunteți de acord cu noile prevederi.

Pentru orice intrebări sau neclarități cu privire la termenii stipulați în prezentul document sau la activitatea site-ului, vă rugăm să ne contactați pe e-mail: contact[@]presadagabriela.ro.