Impresii și aprecieri

ce spun oamenii despre mine

Cabinet psihologic Gabriela Presadă

comentarii, evaluări și aprecieri din partea clienților mei

Colaborarea cu Gabriela m-a ajutat să privesc anumite aspecte din alte unghiuri, să ies din zona de confort și să găsesc soluții la problemele pe care le aveam. Onestă, directă, având o pregătire foarte bună și utilizând diverse metode, Gabriela,  a reușit să mă facă să găsesc ieșirea din “labirintul”  în care eram blocat. De aceea, atunci când e cazul să recomand un psihoterapeut competent, ea este recomandarea mea.

Vasile T

Ședintele de terapie cu Gabriela au început într-un moment destul de critic în viața mea, și mă bucur să spun că m-au ajutat extrem de mult. Abordarea ei directă și fără prejudecăți au făcut ca temele grele să poată fi discutate deschis, lucru de care chiar aveam nevoie și pe care l-am apreciat. Observațiile ei m-au ajutat să văd lucrurile dintr-o cu totul altă perspectivă. În același timp nu prea au lăsat loc de interpretări sau ascunzișuri, ceea ce este exact ce oricine își dorește de la un terapeut!
Gabriela m-a ajutat să navighez printre obstacole care înainte îmi păreau imposibil de depășit, și ca rezultat acum sunt mult mai împăcat și fericit. O recomand cu încredere! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐

Răzvan

Un psihoterapeut cu experință, răbdător, focusat pe soluții și cu vaste cunoștiințe și metode în cadrul ședințelor. Chiar dacă aparent totul este ok cu noi, ședințele cu Gabriela vă vor da de gândit și veți putea să vă cunoașteți mai bine și să evoluați. Eu pur și simplu o ador și mereu aștept ședințele cu ea ca pe o gură de aer proaspăt🤩🤩🤩 SHE IS THE BEST!!!💯💯💯💯

Denisa G

Un psihoterapeut exdraordinar, încă de la prima ședința m-a făcut să mă simt ca și cum aș vorbi cu cea mai bună prietenă ce știe să dea cele mai înțelepte sfaturi. Pe mine ședințele m-au ajutat foarte mult să depășesc impasul în care mă aflam și să mă dezvolt pe parte personală.
Mă bucur că am cunoscut-o pe Gabriela, iar toată această experiență a fost deosebită, pot să spun doar că este o profesionistă și reușește să ajute enorm oamenii care trec prin anumite stări.

Mădălina

Gabriela de 5 stele, nu pentru că atât merită, ci pentru că atât este maximul. 
Am ajus la Gabriela într-un moment delicat al vieții mele, când, simțind că nu pot gestiona situația în care mă aflu, am decis să apelez la un profesionist. Cu toate că nu am avut încredere în acest ,,segment" de însănătoșire a sufletului, Gabriela mi-a demonstrat contrariul.
 Pentru mine, terapia a adus multe răspunsuri dar și întrebări noi. A fost și este un demers care m-a învățat permanent să vorbesc cu mine, să mă ascult, să am mai multa răbdare cu mine, să mă iubesc mai mult. Pe durata ședintelor cu Gabriela am un vibe extraordinar, am regăsit echilibrul în viața mea.
Fie că este vorba de viața personală, profesională sau alte dimensiuni ale vieții, am reușit să aduc o altă perspectivă asupra lucrurilor.

Tiberiu N.

O recomand pe Gabriela cu căldură pentru că știe să ajungă la sufletul omului și să îl atingă într-o manieră vindecătoare.Este receptivă și profesionistă, și abordează cu mult tact fiecare problemă.
Ori de câte ori am avut nevoie de ea a fost acolo și m-a ajutat și mă ajută în continuare să îmi depășesc stările și să îmi înving fricile.

Maria

Pe domnișoara/doamna psiholog Gabriela Presada am cunoscut-o într-un moment delicat din viața mea .. de când i-am citit numele pe google, am avut un sentiment de siguranță, am mers pe intuiție cum o făceam și înainte să o cunosc. Întâlnirea cu ea m-a făcut să realizez ce fel de om sunt, mai bine spus mi-a reamintit cine sunt și ce pot și că uneori în loc de a fi puternic, este bine să iei o pauză ca să poți să te protejezi având mai ales grijă de tine însuți și apoi de ceilalți. Am înțeles că viața mea nu se învârte în a ajuta pe toată lumea, datorită ei am ales să mă ajut pe mine, ea devenind indicele ce mă îndruma spre a mă iubi din nou. Am ales să merg la ea pentru nevoie de a mă ierta, de a ști părerea unui om obiectiv fața de mine. Terapia parcursă a fost una pentru limpezirea psihicului meu, dar mai ales a sufletului, am regăsit în ea o parte din mine și siguranța de a mă exprima liber, de a da frâu a ceea ce simt și gândesc. Și cel mai important lucru, m-a învățat să nu mă mai judec! Eu fiind o persoana “totală”, mereu bazându-mă pe mine, am găsit un om pe care mă pot baza! De aceea o recomand cu drag!

Dana B.