Despre mine

"Acționează din iubire, nu pentru iubire"
despre-mine-Gabriela-Presada-2.jpg

"Privarea de afecțiune este una dintre cele mai subtile forme de manipulare și abuz"

Sunt Gabriela Presadă, psiholog clinician și psihoterapeut integrativ

Licențiată in psihologie, consilier dezvoltare personală, psiholog clinician și psihoterapeut integrativ. Dețin drept de liberă practică în Psihologie Clinică și Psihoterapie Integrativă. Sunt membră a Colegiului Psihologilor din România, am competențe și sunt înregistrată cu drept de liberă practică având COD 24267. 

Psihologia pentru mine este vocație. Curiozitatea m-a ghidat întotdeauna. Se spune că atunci când curiozitatea moare, moare și copilul interior. Mi-am dorit să mă cunosc mai bine, să știu cum functionez, să știu cine sunt, să știu ce am eu de oferit lumii.

Psihologia mi-a oferit răspunsuri, m-a ajutat să mă descopăr pe mine și pe cei din jurul meu. Sunt încântată de tot acest proces, de bucuria ce se citește pe chipul omului care se descoperă.

Am să te îndrum, am să fiu alături de tine atunci când ai să te simți rătăcit, singur, în momentele tale de neputință. Când te vei simți copleșit de situațiile prin care treci, am să te ajut să te descoperi, să te iubești și să te respecți. Am să te învăț să pui limite, să ai curaj să acționezi conform principiilor tale. Prin toate acestea am trecut și eu. Am mers la specialist ori de câte ori am avut nevoie și lecția cea mai importantă pe care am învățat-o a fost aceea de a nu mai renunța la mine vreodată. Lecție pe care am să o dau mai departe. Fii prioritate în viața ta!

Flower.svg
Gabriela-Presada-Te-a-sedus-si-s-a-dus.png
Lines-Shape.svg
Dragonfly-Vector.svg

CARTEA MEA

Te-a sedus și s-a dus

Femeile întreabă despre relații. Bărbații răspund.

Bine documentată și amuzantă, această carte vorbește despre relațiile amoroase contemporane, de dezvoltare personală pentru femei și un must know pentru bărbați. Am scris această carte pentru tine, pentru a-ți oferi o perspectivă altfel, edificată, experimentată, de multe ori amuzantă, asupra relațiilor amoroase, atât de controversate, dintre bărbați și femei.  

Shape.svg
Leaf-1.svg