Life coaching

pentru o viață plină de echilibru

De ce Life Coaching?

Sesiunile de life coaching sunt întotdeauna un amestec de emoții. Vă puteți aștepta să vă simțiți văzut și ascultat, ceea ce poate fi neobișnuit mai multora dintre noi. Cheia este să vă păstrați mintea deschisă și să comunicați cât mai sincer posibil. Mintea unui om este un instrument incredibil de puternic. Ea poate crea tipare de gândire care fie ne servesc, fie ne sufocă. Uneori, ne găsim blocați într-un tipar de gândire negativ. Încercăm să îmblânzim aceste gânduri cu ajutorul logicii, dar o astfel de abordare rareori ne aduce beneficii. Conștientizarea faptului că mintea ta este la fel de capabilă să reconecteze vechile obiceiuri și tipare îți oferă oportunitatea de a trăi o viață plină de echilibru, reziliență și bucurie.

Așteptați-vă să fiți provocat
Disponibilitatea de a reflecta asupra propriei persoane este un aspect important al coaching-ului pentru care nu suntem întotdeauna pregătiți. Un coach de viață va pune, cel mai probabil, întrebări dificile, dar o va face într-un mod blând. Scopul lor este de a vă ajuta să vă explorați la maxim, astfel încât să puteți lua contact cu cine sunteți cu adevărat și ce vă doriți cu adevărat.

Așteptați-vă să fiți susținut
Prima ședință este despre dumneavoastră, despre dorințele și nevoile dumneavoastră. Ți se vor pune multe întrebări despre situația ta actuală și despre obiectivele pe care ai vrea să le atingi în viitor. Este important să rămâi deschis la minte și dispus să îți împărtășești gândurile cu un străin.

Așteptați-vă să fiți respectat
Ce e minunat în interacțiunea cu un antrenor de viață este că nu vei fi judecat sau evaluat pentru nimic din ceea ce împărtășești. Un antrenor de viață bun știe cum să respecte limitele, ceea ce înseamnă că va oferi sfaturi doar dacă i se cer și nu va încerca să le impună cuiva care nu le dorește! Așteaptă-te să primești soluții/instrumente care funcționează pentru tine.

Life coaching-ul este un proces și, ca toate procesele, necesită timp. Dar te ajută să te concentrezi asupra lucrurilor care sunt cele mai importante pentru tine și îți permite să faci schimbările pe care le dorești în viața ta. Așteaptă-te să înveți despre tine și despre ceilalți. Uneori nici măcar nu suntem siguri de unde provin exact propriile noastre sentimente și motivații. De aceea, călătoria ta cu un bun antrenor de viață poate fi o mare oportunitate de a lucra și de a învăța mai multe despre provocările care stau la baza ta. Răspunsurile dumneavoastră la unele dintre întrebările puse ar putea sfârși prin a vă surprinde. O sesiune de life coaching nu este doar o conversație – este special concepută pentru a vă ajuta să vă explorați și să vă descoperiți la un nivel mai profund, astfel încât să puteți face schimbări semnificative în continuare.

O ședință de coaching de viață vă oferă o oportunitate, un nou mod de a vedea lucrurile și o cale de urmat. Coaching-ul înseamnă explorarea de noi posibilități și abordarea unor probleme care sunt incomode, dar importante.

Servicii & Ședințe

  • Individual
  • Familie
  • Depresie
  • Cuplu
  • Anxietate

Gabriela Presadă

Participă la Sesiuni de Psihoterapie online

Programare